2023-04-17 34 浏览
一个人要谂食咩真系好头痕,如果一个家庭要谂埋煮咩𩠌肯定仲麻烦。所以买烧味就成为左我上班带饭同夜晚晚餐之选 除左味道好之外仲好方便。呢度见到佢都主打各款外卖烧味,所以唔少都做紧外卖优惠,有唔同配搭比你拣,实有一款岩心水而除咗组合优惠之外,每星期都会有啲指定优惠,所以唔怕你唔岩今日饭钟谂唔到食咩 一于就过黎买1/4烧鹅自己独食烧鹅皮拎到返屋企仲脆卜卜,下庄部份偏肥但肉感好,鹅肉还有保有水润感、不会干涩,紧实嫩口,部份鹅皮脂肪层稍薄,鹅皮与脂肪酥化成厚片,入口唔油腻。鹅皮让人食指大动,还能清楚看到鹅皮纹路,一口咬下立即感受油脂在嘴里满溢的快感、香料气味袭来,果然皮非常的脆又香,好好味呀!鹅肉滑嫩不干柴,接著萌生1/4烧鹅唔够食嘅念头,好想再食多啲。

今日饭钟谂唔到食咩 一于就过黎买1/4烧鹅自己独食