2021-03-19 59 浏览
中午两点来吃。第一次光顾。门口带客的后生女无乜礼貌,我唔想同人逼一张枱。想坐另外一边少D人的位,但系佢用不是很好的语气叫我座bar枱。我重复左几次我想座得静D佢都无理我。之后我用app叫野食,想问点样叫白饭。一个后生仔来答我,但话"无窝”。之后就无再解释到底可以点叫先有饭来送我叫的鸭血。所以终结就系服务人员态度有问题。食物就一般,麻辣系不太辣,汤味道也淡。叫了珍珠又无俾我。我觉得有𩠌无白饭叫有D唔合理。杯野饮底有粒粒果肉但系无长匙。我最后都无问佢地拿因为刚才两次不愉快对话,我唔想有第三次影响心情。唯一可以话就系位置ok,容易到达。环境卫生就ok,坐下都唔觉得污糟,员工收碗有带手套。
麻辣鸭血,鱿鱼饭,凤梨绿茶