2022-12-03
朋友系外国番黎话好耐冇食过鸡煲🍲,好挂坐阵味,所以陪佢黎过下瘾😂😂横掂都系就紧系拣间可以打埋边炉任食🌙Set A 精选牛肉吃到饱 $298头盘可以拣鸡煲/酸菜鱼/卜卜蚬/韩式芝士鸡,+$58仲可以升级食酥皮麻辣芝士鸡煲今次拣左中辣嘅鸡煲,一黎到就觉得劲香🙈鸡件都好多肉,香辣惹味,食完之后,店员成个煲换做火锅汤底,唔会直接加汤,加分🫶🏻汤底可以另拣,我地就试左药膳养生牛奶汤底有菇、参等等滋补材料,有鲜味呢个餐本身包左一客严选高级牛肉,包括牛胸爽、雪花肥牛、牛舌芯、牛板腱等等摆盘都特别靓🤩食完仲可以扫QR code落其他肉类等等另外仲可以系自助区拎配料,炸蛋饺几特别!!可以一试饮品方面,除左有罐装汽水、凉茶、果汁外,仲有自家制冷泡荔枝茶、梅茶同洛神花蜜。三款都试晒😆梅茶同洛神花茶都带淡淡甜味,好解渴最尾食埋芋圆豆花同雪糕🍦完美😋地址系正海防道又近地铁站,放左工过黎食非常方便
🌙Set A 精选牛肉吃到饱 $298
另外仲可以系自助区拎配料,炸蛋饺几特别!!可以一试
最尾食埋芋圆豆花同雪糕🍦完美😋
地址系正海防道又近地铁站,放左工过黎食非常方便