2011-12-10 40 浏览
呢间餐厅食左好几次 次次都的吾起心肝写食评今日同猩猩去完终于肯写啦order左一个饭吾记得叫咩名啦因为我吾中意甘浓郁既奶味 所以由猩猩食哂 佢话好好味 芝士味好浓 吾加芝士粉都好ok! nice!!我自己就叫左个蕃茄烟肉意粉 一d都吾会觉得系特别甜好似加左糖甘好清新 同埋见到系用新鲜蕃茄切粒整成好好味贪心既我再order左一个田螺同埋一客4只既鸡翼真系好多油 旦系好香蒜泥同牛油味我自己就接受吾到甘多油所以比哂猩猩食见佢将甘多油食左落肚我真系登佢担心 不过佢话都算几好味 旦系田螺就淋左d 无咩口感鸡翼好好味!!!热辣辣 一咬落去内汁就渗出泥再泥就系辣味 真系吾错!!食完猩猩觉得吾够喉 仲order埋一个黑椒鸡肉pizza都等左几耐下 因为猩猩太心急所以影吾到相啦不过都几好味 只系暖暖地 黑椒味吾浓 鸡肉嫩 饼底都好脆总之泥讲 呢间食店虽然平旦系质素都吾会好差抵佢甘多人去食
呢间餐厅食左好几次 次次都的吾起心肝写食评

真系好多油 旦系好香蒜泥同牛油味
我自己就接受吾到甘多油所以比哂猩猩食
见佢将甘多油食左落肚我真系登佢担心
不过佢话都算几好味 旦系田螺就淋左d 无咩口感
外脆内软!辣辣地 juicy!!
鸡翼好好味!!!热辣辣 一咬落去内汁就渗出泥
再泥就系辣味 真系吾错!!

食完猩猩觉得吾够喉 仲order埋一个黑椒鸡肉pizza

都等左几耐下 因为猩猩太心急所以影吾到相啦
不过都几好味 只系暖暖地 黑椒味吾浓 鸡肉嫩 饼底都好脆
总之泥讲 呢间食店虽然平旦系质素都吾会好差
抵佢甘多人去食
题外话/补充资料: 题外话 本身个pizza叫完之后谂住好快到 点知等左好耐 询问之下先知落错单 侍应都好好礼貌即刻帮我地改返 点知都等左15mins 期间个侍应再行返过泥谂住帮我地收起d野 我地就话 仲有pizza未到 佢就话 下甘耐 反应好大 仲好紧张甘帮我地问 我觉得服务一流 虽然无加一旦系都好勤力 抵赞~!
2011-12-10
食到一半先记得影相
酸酸甜甜!
外脆内软!辣辣地 juicy!!
  • 蕃茄烟肉意粉 , 鸡翼