本身因男神之名所以黎左依间野食饭,同班朋友庆祝圣诞新年。但食依间野食到一肚火!首先,我地叫左个咩$98 All you can eat skewer 餐。其实依个餐系咩呢?就系无限食薯饼啦,无限食春卷,狮子狗同鸡皮。即系你去一田一包都唔驶$98 食食下,无啦啦同我地讲,我地叫左5个$98All you can eat skewer set,只系叫左2杯Signature cocktail要再加多三杯cocktail 或者burger。跟住又话burger 就快卖哂,叫我地早啲叫。点知burger 黎到,都系用生命面包去做。好啦!讲钱啦,埋单,中环地段,好似你当时中学无钱又要饱,百几蚊一个人既日式放题质素,埋单几多钱?系$18xx呀我仲未讲间餐厅无Tap water 架,要water 就still or sparkling , 面系用佢地个樽装住就五十几蚊好贵架!仲未讲,班waiter 服的态度呀,算啦,睇到依到你仲以为可以去食碰运气见男神一面你谂都唔好谂啦!

泡菜春卷