2022-11-27 925 浏览
呢间舖计数都开左几年, 位于青山道人流多但门口非常细, 经常行过龙以前曾经食过几次, 有扒有拉面几多元化但正如小弟标题, 低端西餐, 价钱便宜, 水准中等唔算特别好食今日叫左个时令肉丸意粉+热奶茶肉丸: 咬感松似鱼蛋, 肉味有少少似贡丸, 明显系猪肉, 带少少雪味, 但其实我个人系接受既茄汁: 本来系好普通既茄汁, 唔算酸, 但又加左洋葱, 感觉有D怪意粉: 唔系传统意粉, 系扁意粉, 咁做得西餐厅基本功点都有, 合格既奶茶: 因为坐响风口位置, 所以唔敢叫冻饮, 而奶茶浓味偏少少苦, 跟茶餐厅既味好似整体黎讲好特别, 肉丸配意粉, 洋葱配茄汁, 呢个组合系几古怪, 但食落味道又可以㖞不过我个人觉得呢间舖水准一时时, 好似上星期食个照烧汁和风鸡扒, 唔知点解有好大阵咖喱味拉面试过, 系几大碗, 但普普通通唔觉得特至于价钱就好亲民, 所以行开行埋食饭无太大问题, 但烛光间餐果D就好掹水下
呢间舖计数都开左几年, 位于青山道
人流多但门口非常细, 经常行过龙
以前曾经食过几次, 有扒有拉面几多元化

今日叫左个时令肉丸意粉+热奶茶

拉面试过, 系几大碗, 但普普通通唔觉得特
2022-11-24
  • 意粉