2022-07-02 325 浏览
第二次黎到呢间冰室,今次叫左个鸡脾捞面同埋朱古力西多。眼见旁边食客台面既饭面外观都有一定既水准,不禁对我点既野食有D期待。果然不负我望,碟鸡脾捞真系几靓,鸡脾食落都叫唔会过老,但系唯一奇怪既点系,成碟野食,包括鸡脾同埋捞面都系无味既。食晒成碟面其实见到碟底都有一定数量既调味,但好可惜既系佢地都系得个样。好彩牛角酥有牛角酥味,炒蛋都真系有炒蛋味。然后要讲下个西多士,我好相信我叫原味西多会比较满足,因为我食呢片朱古力西多就好似食紧原味西多咁。西多上面既奶同埋朱古力粉加埋都系食唔到任何突出既味道,就只有好丁点儿甜味。可能呢间餐厅只系俾你打卡唔系俾你食饱既,因为佢食物既外观真系好靓,而相对佢既味道真系一般。
第二次黎到呢间冰室,今次叫左个鸡脾捞面同埋朱古力西多。

2022-06-29