2020-06-07 173 浏览
旺角嘅手调饮品铺永远都会试唔晒,因为真系越开越多😂今次见到有间黄到金嘅手调饮品铺,所以就试吓支持黄色经济圈🥰间铺除咗饮品外,仲有其他关于支持同路人嘅物品卖,睇啱要多多支持🤩霸王别姬 $39角落评分:🌕🌕🌕🌕🌑听个名完成估唔到系咩所以就叫嚟试吓😂点知原来系奶茶加4种配料😍有珍珠、寒天、仙草同鸡蛋布甸,可以一次过试晒几款配料👍🏻茶底就正正常常,但由于有好多配料,可以话饮落每一啖都好丰满,口感完全系好丰富🥰饮完总会几饱肚☺️四季春奶青 $26/29角落评分:🌕🌕🌕🌕🌕呢杯几有惊喜🤩奶青其实系奶绿咁但用咗四季春做茶底☺️四季春好香,啖啖都饮到茶嘅香味🥰入口好fresh,冇咗平时饮奶茶果种重口味😍饮完成杯都唔觉得济👍🏻想饮奶茶但又想饮得清新嘅绝对要试吓呢杯😋
霸王别姬

霸王别姬 $39