2023-03-10 64 浏览
商场低调抵食餐厅,荃湾之天桥之都,行到去荃新天地一期地下电梯一落就是,橙黄青主色系logo tone既装修,非常光猛干净。职员好有礼貌,介绍佢地出名既海南鸡,本身谂住嗌一只,但佢见地两个女仔未必食得晒,建议我地分开嗌两个餐仲好,又平d又可以试多d,超级好!最后更平既价钱可以嗌到一台都系,满足~栢档海南鸡饭 $64海南鸡系鸡胸同鸡翼部位,鸡胸都好嫩滑,啖啖肉有鸡味,点埋佢𠮶三个酱一齐食仲滋味,配埋油饭,油香四溢,一个字: 正肉骨茶配白饭$64估唔到呢度几十蚊就有肉骨茶食,都几多排骨,分俾朋友试都得,啲肉煲得好淋好嫩滑,一咬成旧骨就出咗嚟,个汤充满药材味,有龙眼肉,淮山等,好足料,豆腐卜索晒汤汁,送饭一流香麻辣凤爪$28无骨凤爪,睇个样都见到好入味,食落有阵阵麻香,但又唔会好辣,唔食得辣嘅都可以一试时菜$18加多个菜,蚝油另上,$18好大碟好抵食加$14仲可以有特饮。荃湾低调扺食舒服之选!一定要黎试下。

栢档海南鸡饭 $64

肉骨茶配白饭$64

香麻辣凤爪$28

时菜$18
加多个菜,蚝油另上,$18好大碟好抵食

加$14仲可以有特饮。

荃湾低调扺食舒服之选!一定要黎试下。