2020-09-27 781 浏览
呢日星期日屯门市中心间间餐厅都劲多人,谂住行去华都揾食,由于好多💛💛💛店,令到平时喺我心目中都算系低调嘅华都都充满左人流,正谂住放弃嘅时候,发现转角仲有一间漏网之鱼,系食云南小锅米线,咁啱琴晚其实都有谂起想食米线,加上又行到攰攰地,就试下啦!我叫左鸡丝云吞酸辣米线 少辣可能好耐无食辣,头一啖有小小浊亲,但味道ok嘅👌🏻汤底色泽虽然无其他连续店睇落咁深色,但我反而表示欣赏,起码感觉无咁多味精,健康d本身有嘅配菜酸菜、肉醉都多,而配料鸡丝更加唔驶讲,多到啖啖米线都配到鸡丝食👍🏻👍🏻而菜肉云吞味道ok,但皮就好厚🙈老公唔钟意食酸辣米线,麻辣又只系食某一间;所以佢就叫左云吞上海面,加墨鱼咀同猪红;猪红几好味;墨鱼咀本身系想叫小食,但卖哂唔够货,只可以加𩠌,所以觉得味道一般,相信小食有埋酱汁会好食好多;蒜泥白肉蒜味系够嘅👍🏻但败笔喺肉太厚,同埋食到有明显梳打粉味总结:系一间低调小店,价钱都好相宜,好抵食,如果你喜欢食酸辣米线,应该都会觉得唔错👍🏻

我叫左鸡丝云吞酸辣米线 少辣
可能好耐无食辣,头一啖有小小浊亲,但味道ok嘅👌🏻
而菜肉云吞味道ok,但皮就好厚🙈

蒜泥白肉
蒜味系够嘅👍🏻但败笔喺肉太厚,同埋食到有明显梳打粉味
2020-09-27