2021-06-27
话说小编好耐无蒲过元朗🤣 有日行过呢间cafe ☕️好似几靓 成间餐厅都用左😍Tiffany blue 颜色做主题 好有少女的气色👸🏼 所以小编就二话不说直接试👻软壳蟹扁意粉配黑松露酱🦀🍝($158)软壳蟹🦀新鲜炸起 热辣辣脆卜卜 而且size 都几大只 黑松露酱令个意粉🍝层次变得更高档 味道浓而不腻 😊推介👍🏻露丝玛莉柠檬法国春鸡🐔🍋($138)春鸡出奇地好味 平时出面食春鸡都偏鞋同老 真是食之无味 弃之可惜 不过呢度真心嫩滑juicy 而且有淡淡的香草柠檬味🍋 感觉清新 份量亦大 食完饱到上心口🤭红莓青柠梳打🍸 ($40)呢杯梳打完全可以做到解腻的作用 酸酸甜甜 除左红莓之外仲加左一片薄荷叶🌿 有一种清爽的感觉❄️热情果冷萃茶🍵 ($45)呢个茶几特别 因为闻落去系好耐热情果味 甜甜地咁 但饮落却是绿茶🍵的甘香 基本上无甜味 所以完全0负担😍 而且感觉很清新 有解腻的作用 👏🏻
软壳蟹扁意粉配黑松露酱🦀🍝($158)
露丝玛莉柠檬法国春鸡🐔🍋($138)
红莓青柠梳打🍸 ($40)
热情果冷萃茶🍵 ($45)