5天前
有一排要系小西湾返工,所以lunch time就要揾下有咩好食🤭好彩揾到依间西餐,细细间但feel到老板对自己的出品有要求,试咗好几样都相当有质素👍🏻👍🏻仲要全日免加一,几抵食😸(佢每一个月都会换一换menu,所以未必会食到一模一样嘅款式,但试咗咁多款都好好食😋)🥩🥔 香煎肉眼扒配烧汁香草焗薯菜 $88唔洗$100就可以食到肉眼扒,仲要份量大同质素不错👍🏻有肉味,肉质唔霉。啲薯菜冇hea你,有焗过再用啲黑椒、蒜调味,lunch time食完真系能量满满💪🏻💪🏻🥫🍝 肉酱扁意粉 $58好喜欢佢每个意粉系有用心搭配,因为就算系肉酱意粉🍝,佢转咗用扁意粉,都令到个意粉有咬口咗。肉酱个调味好好,酸甜适中🥳🤓🐟🍝 烟三文鱼忌廉菠菜阔条面 $78整个意粉都好creamy🥛虽然菠菜味就唔出,但系都系高质的🥬🥫🥚 意式香草肉酱蛋包饭 $62🐷🥚 吉列猪扒蛋包饭配忌廉蘑菇汁 $62🐮🥚 牛肉汉堡蛋包饭配蘑菇忌廉汁 $72我会话蛋包饭系佢地的招牌必食菜式😎😎因为佢个蛋嘅质地系世界级,唔会熟晒,有蛋汁,超级滑,你睇相都知道佢个质地🤩🤩每次质素都好稳定。
🥩🥔 香煎肉眼扒配烧汁香草焗薯菜 $88
🥫🍝 肉酱扁意粉 $58