2023-02-11 85 浏览
门口禁飞排队起码等咗一个钟!谂住对佢嘅期望好高啦,一入到去张枱摆两个饭都唔够,同佢讲转过第二个位。位置逼夹,两个人叫三个𩠌都已经冇位摆,用QR code落单但系落完三样嘢之后再落就落唔到,又要出过第二张单,管理混乱!第一道菜嚟嘅系石锅拌饭烂饭。。。态度一般。。。d饭烂到唔想食. 同店员讲啲饭好烂,店员话系咁㗎。。。唔知以为我系第一次食石锅拌饭。。。你觉得我会信你咩?令我谂起中学时代低质素学生餐。。。食食吓仲要有只乌蝇飞过,喺我面前飞来飞去。无言了。炸鸡中间无味。。完全无腌过就炸,全靠汁既味去盖过。酱油蟹即系同啲酱油系分开,返屋企叫你自己浸🤣仲衰过food court啲嘢食!豆腐海鲜汤冇特别好似啲酱加水….下次唔会嚟喇,唔明白点解会有咁多人排队咁嘅价钱咁嘅服务同座位加上清洁度,我宁愿去food court食啰!
2023-02-11