2023-01-17
评分系低过OK,但未到劣评!味道正常,但汤上枱时是微暖,给我一个唔好的开始!第一次食汉堡7成熟是冻的,其实汉堡牛肉味道可以,薯条都系冻同淋,唔知系唔系预早煎定,因为好快就拎嚟。明明叫烤蘑菇,唔知点解多咗印度煎饼配沙嗲酱,冇问侍应,当食双拼啦!可惜两样都平平无奇。蘑菇一开二,芝士酱食唔到泡菜味,沙嗲酱又冇沙爹味因为是焗饭,所以热啲。卖相唔吸引,饭都唔吸引。除咗黑松露炒饭有香味外,所谓猪扒其实系猪肉片,冇味仲有啲嚡。卖相同餐牌差好远!上枱前啲鸡已经散开晒。全晚最好食系呢个,铁板上,够热,鸡扒炸得香脆、冇雪味。炒意粉就一般,蛋浆变咗蛋皮包住意粉食😂啱啱食晒啲嘢,有位外籍女侍应就问我哋要唔要甜品,我哋话唔要,佢就拿拿林收晒我哋啲餐具,想赶客。其实我哋食咗唔够一个钟!嬲嬲哋叫杯嘢饮。椰子雪糕过得去,唔太甜,咖啡淡。柠檬味茶包,加一小杯姜汁,除咗套餐具靓就冇乜特别。最特别系我第一次听到有侍应用 ‘点呀’ 回应附近枱的客人😂。其他侍应就十问九唔应😡有啲餐厅会睇顾客食评用作改善,呢间应该冇做。
味道正常,但汤上枱时是微暖,给我一个唔好的开始!
卖相同餐牌差好远!上枱前啲鸡已经散开晒。
椰子雪糕过得去,唔太甜,咖啡淡。
柠檬味茶包,加一小杯姜汁,除咗套餐具靓就冇乜特别。
有啲餐厅会睇顾客食评用作改善,呢间应该冇做。