2014-08-12 843 浏览
两公婆谂住食少少嘢,去食个pizza餐至啱,铺头细细,可以坐到十数人,餐单有基本常见的pizza, 有小食,炸鸡唔少得,仲有饭,意粉。。。实揾到自己想食的。。由于食过,就选个2人餐食,有细细六寸pizza,一个饭或意,三件鸡同饮品。。。pizza就食个巨人世界,味道实啱大众口味,有唔同肉食,饼底都香脆。。另order左个墨西哥辣肉酱意粉,但味道就偏酸左d,我期望会辣味重d,但算啦,老婆反而like...last就食鸡,炸鸡同一般KFC, M记唔同。感觉呢间d肉炸出来实d, 真系茶餐厅食开个种下午茶炸肶餐,当然呢度就外皮炸得甘香些,我们都啱食。。。其实自己好耐无去d大型pizza店食了,无计,呢餐total 101,平到呢,食物仲要不错,咁咪介绍下啰
。。
。。另order左个墨西哥辣肉酱意粉,但味道就偏酸左d
,我期望会辣味重d,但算啦,老婆反而like
2014-08-12
  • 巨人世界