2022-08-01
1985 浏览
雍雅食堂其实就系我最近去观塘client office 嘅一个canteen 。佢嘅食物全部都系冇味精、超级健康嘅住家饭。但系可惜嘅就系佢超级受欢迎, 如果大家想食嘅话就要每日十一点嘅时候用电话佢落单预留啲食物, 如果唔系你想walk in就乜都冇得食㗎喇。Lunch set姜葱霸王鸡 ($70)今次食嘅系姜葱霸王鸡, 拎到嚟我畀佢个份量吓一跳。虽然我知道佢系半只鸡, 但系冇谂过系咁大嘅半只鸡。我好努力咁净系食啲肉都食唔哂, 我唔系好肯定佢系新鲜鸡定系冰鲜鸡, 但系我觉得就算佢系冰鲜鸡, 你都食唔出佢𠮶种冰鲜嘅感觉, 因为佢处理得非常之好。Address:观塘巧明街106号冠力工业大厦13楼1306室Room 1306, 13/F, Crown Industrial building, 106 How Ming Street, Kwun Tong港铁观塘站 B2 出口, 步行约5分钟#food #foodie #foodhk #foodiehk #观塘 #美食 #观塘美食 #hkrestaurant #hongkong #foodlover #香港
Lunch set
姜葱霸王鸡 ($70)
Address:
观塘巧明街106号冠力工业大厦13楼1306室