2019-05-27 537 浏览
前排upload左D相,作为openrice初哥先发觉原来up相同写食评系分开咖噢。咁就补番对三多炸髀嘅少少感想感悟啦。本身就唔系住果头嘅,认识三多都系史莱姆挑战辣粉果时知,但系都无机会入来试。见唔顺路先特登入来试试。一来睇左两睇个餐牌嘅,无太大特别,一般宵夜小食店嘅小食都有,但碍于本身就食饱左饭无bubu屙嘅情况下来(btw附近系有干净公厕可以屙bubu嘅,我见老板都系去过个),就直接叫左个炸鸡髀,老板(应该嘅老板)就比左张3号number纸皮(地道)。等左十几分钟,中途去左附近7仔买左支888ml coke来ready,髀到手,热辣辣,皮脆嘅,感觉系包面包糠,重量最手嘅,支竹签都差d唔够力,好味,肉有汁有味,唔太油腻感。系要ready纸巾以防咬脆左d皮跌落车度姐。
前排upload左D相,作为openrice初哥

。系要ready纸巾以防咬脆左d皮跌落车度姐。
2019-05-23
10 分钟 (外卖自取)
$30 (宵夜)
  • 炸鸡脾
  • 生炸鸡脾