2019-08-28
🥢佐敦 food court 食即叫即切日式铁板牛扒🥢请支持即刻俾心👍🏻🥢佐敦逸东酒店下面开了个food court , 地方大之余仲坐得好舒服,仲有DJ 打碟,食饭饮野都可以好chill🥢混乱牛扒 300g $78 /400 $104 +$18 可跟餐🥢点菜时需要拣牛扒种类,牛扒有三种,招牌混乱牛扒,牛柳,西冷,今次试下混乱牛扒,然后再选配料,葱油,洋葱油,蒜,三款,今次点了三倍生蒜及三倍葱油🥢师傅会按你点的牛扒喺你面前切开再磅重,过磅后拿入去煮,所以感觉好好,因为系睇到当时的牛扒是软熟好新鲜的,整好后会有部BB 机通知你去柜台拿,非常方便🥢牛肉质感较实肉,牛味偏少,以这个价钱咁大块牛扒来讲都算好抵食,有日式烧肉汁,黑椒,盐,辣椒仔按个人喜好调味,因为本时比较钟意比较熟,所以今次点了七成熟,上台后铁板热力会令牛扒变更熟🥢+$18 可跟餐 4选3 牛肉汤,沙律,饭,汽水推荐必点牛肉汤,因为好重牛味,饮落顺口无味精,牛肉味道有点似好软的牛腩,饭的份量可以选择多少g🥢地方好坐之外这里感觉很有设计感,舒适度好高,而且入面仲有好多其他食店,很多选择
🥢请支持即刻俾心👍🏻
🥢混乱牛扒 300g $78 /400 $104
+$18 可跟餐
🥢+$18 可跟餐 4选3
牛肉汤,沙律,饭,汽水