2022-12-03
早两日行经佐敦附近 见到有好多人系门口等外卖🥡 原来系等紧呢间美式汉堡专门店 今日就嚟试试佢😌 地理位置一流 地铁站一出行1分钟就到 特级牛肉汉堡 一入门口就俾呢个promotion吸引咗 入面有两层好厚身嘅牛肉汉堡扒🐮 两块烟肉 洋葱同流心蛋 唔少得嘅就系邪恶嘅芝士🥰 成个包好丰富 真系一啖咬唔晒咁多层次😂 牛肉汉堡扒好juicy 咬一啖已经流晒肉汁 呢个包真系好令人满足🍔 辣鸡肉汉堡 几欣赏佢嘅鸡肉并唔系油炸 而系用煎既方法 整体冇咁油腻🐥 呢个辣度比较轻微 但都带少少刺激感 如果唔系太食得辣嘅朋友都可以试吓 下面有大量生菜再配少少辣嘅沙律酱🥗 脆薯格 加咗5蚊要埋个芝士酱🧀 芝士同呢个脆薯格真系好夹呀🥔 本来个薯格都有配茄汁🥫 不过我就钟意特登加配嘅芝士酱多啲啦🤤 解茶 除咗罐装汽水之外 仲有支装嘅茶类饮品可以选择🥤 特级牛肉汉堡真系好吸引㗎🥰 burger嘅材料真系好丰富💛 呢一餐好饱好饱好饱啊😝 食物味道又好 又算抵食 下次嚟要试埋鹅肝牛肉汉堡 芥末墨鱼汉堡同龙虾蛋汉堡😂
特级牛肉汉堡
辣鸡肉汉堡