佐敦新式西餐厅fusion菜今日嚟到佐敦附近见到系好多茶餐厅中间有间fusion西餐厅于是就识下啦入到仲有午餐餐牌 同朋友分别叫咗两个午餐试吓餐汤系磨菇汤 我最爱 几creamy食到一粒粒菇蓉 成碗清哂!😜😜👍🏻烧美国顶级肉眼扒 $128呢个价钱仲包埋餐汤同埋嘢饮唔算太贵牛扒份量亦都可以接受食落去都几淋同juicy 算系薄身好味嘅牛扒 我地叫左五成熟 质地岩岩好照烧鸡肉薄饼$108估唔到呢到都食到pizza 细细个 两个人食岩岩好 上面铺左大大家鸡肉 加埋烧汁 食落又唔会太油腻 最后我地每人加左$35要甜品 🍮 一个应该系Tiramisu 同焦糖炖蛋 个人几钟意个炖蛋 值得一识 蛋味香 又唔会太实 👍🏻Overall 呢到质素唔错 价值唔算贵 以后jordon食野又多个选择!
佐敦新式西餐厅fusion菜

入到仲有午餐餐牌 同朋友分别叫咗两个午餐试吓