2022-11-22 1050 浏览
Sense Cafe地址: 佐敦白加士街56号凯豪商业大厦1楼#yauyau_佐敦呢间餐厅环境宽阔而且装修都几grand,坐得好舒服,适合约埋闺蜜一齐过嚟打卡,倾返成个晏昼。🍝🍝明太子忌廉意粉 $95我个人嚟讲非常钟意食明太子,我会话呢度明太子嘅味道做得相当出色,佢冇街上面嘅鱼腥味又可以配合到忌廉意粉嘅香气,唔会比忌廉盖过咗而留到明太子独有嘅味道。意粉唔会太过creamy。另外意粉嘅熟度掌握得非常之好唔会太淋。🥤🍋冻柠茶 跟餐 $free都系正常水平柠檬茶茶底唔会涩,我觉得值得赞嘅佢糖度比例可以配合到茶底,令到冻柠茶唔会苦而有浓浓茶香。味道: 3.5/5服务: 4/5环境: 4.2/5番兜: 3/5#佐敦美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #西餐 #佐敦西餐 #sensecafe
Sense Cafe
地址: 佐敦白加士街56号凯豪商业大厦1楼