2023-09-02 124 浏览
喺佐敦站行几分钟,嚟到彩鸿酒店1楼嘅 Marco's Oyster Bar & Grill,餐厅环境优雅,空间阔落,装修有啲似旧式嘅美式餐厅,感觉舒适,而且仲有live music,一边食嘢一边听音乐,好有气氛呀!啱晒同朋友聚会同庆祝纪念日呢~✨美国厚切极品黑毛猪鞍扒猪鞍扒肉质厚身,鲜嫩多汁,仲好烟韧,配埋热辣辣嘅薯条,份量十足!✨纯正意大利卡邦尼意粉🍝卡邦尼意粉🍝喺餐厅嘅招牌菜,厨师喺我哋面前即场烹煮🍳,金黄色嘅卡邦尼意粉味道香浓,啖啖都充满烟肉芝士🧀️嘅咸香。✨香橙酒煮班戟🥞伴雪糕 以橙皮丝同橙肉制成嘅酱汁煎煮,加上法国嘅Grand Marnier 香橙甜酒,厨师即席上演咗一场精彩嘅火焰表演,蘸汁连住橙皮一齐食,班戟🥞柔韧可口,甘甜美味。
✨美国厚切极品黑毛猪鞍扒
✨纯正意大利卡邦尼意粉🍝