2022-02-25 117 浏览
见到朋友仔去呢间Cafe,个名同食物都好可爱,所以忍唔住去朝圣下😚-全间Cafe以木色🪵为主调,感觉好无印风,好钟意☺️-🍭Tiramisu Croffle Pops $58呢个甜品非常可爱,系一个窝夫底加W小姐冲住黎食既tiramisu系上面,仲有一支细细的espresso俾你自己调校咖啡浓度☕️打卡同味道都好唔错,值得一试😋-🦀Soft-shell Crab Toast $128软壳蟹、炒蛋、多士,呢个组合基本系冇得输,应该个个都会钟意食😌而软壳蟹份量都非常多,基本每一啖都会食得到😚-🍞Duo Cheese Honey Garlic Panini $78呢个芝士蒜香面包非常出色😮再加上佢配左一杯蜜糖,加埋落去又咸又甜,真系食唔停口🤤-🍫Iced Chocolate $50☕️Iced Cappuccino $48
全间Cafe以木色🪵为主调,感觉好无印风,好钟意☺️
🍭Tiramisu Croffle Pops $58

🦀Soft-shell Crab Toast $128