早前与同事晚上聚餐, 同事推介呢间可以坐得舒服, 坐得耐, 味道又唔错既餐厅, 所以就去试下~1. Season Special Salad ($118)呢个系MENU到睇相已经觉得好好味, 佢D蔬菜好新鲜, 有牛油果, 鸡蛋, 特别喜欢佢既酱汁, 呢个值得叫黎做饭前菜清新下!2. Momo Pork ($88)呢个系类似我平时食开猪肉馅既饺子, 粒粒足料, 不过略嫌个汁唔够多, 如果唔系就更加好味了!3. Sekuwa Pork ($118)呢个我觉得几值得点, Sekuwa表示尼泊尔式既烧肉, 佢额外再配一个黄色既酱汁, 就咁食个烧肉都已经好惹味, 加埋个酱汁更吸引!!4. Season House Pizza ($148)个PIZZA好足料, 上面有D薯仔, 肉, 辣酱等等, 味道好丰富, PIZZA底唔会好厚~食第一块OK, 但食第二块就开始有D腻腻地5. Garlic & Butter Naan (各$64)呢个系尼泊尔式既薄饼, 我地点左一个蒜味及牛油味既薄饼, 个人较推介牛油味, 呢个几好惊喜, 薄饼够热, 同牛油香味夹!个酱汁系个精焠, 记得点多D, 佢唔会辣, 又唔会

2. Momo Pork ($88)

3. Sekuwa Pork ($118)

4. Season House Pizza ($148)
食第一块OK, 但食第二块就开始有D腻腻地

个酱汁系个精焠, 记得点多D, 佢唔会辣, 又唔会觉得腻

6. Chicken Biryani ($118)
呢个系一个印度香饭, 可能前面食得太多唔同酱汁既野, 我觉得呢个就比较正常发挥~

味道: 7/10 (小编食尼泊尔菜次数比较小, 但呢间俾到惊喜我)🥰
环境: 7/10 (坐得耐又舒服, 特别一提记得要去下洗手间, 无论男女都会有惊喜!)
性价比: 6/10
服务: 9/10 (店员热情风趣)😂😂