2022-01-22 25 浏览
讲开汉堡包,我都算系专家,因为我真系好钟意食,特别系宜家开左咁多间汉堡包专门店,好多我都会去试。今次就试下佐敦呢间burger lab ,好多款汉堡可以选择,我就当然拣我认为最正既鹅肝牛肉汉堡啦,➕$22 就系combo , 可以有埋野饮同薯条。即叫即整够新鲜,虽然等左耐少少,但服务态度好好,呢个值得赞。对于今次的汉堡,有少少意见。汉堡大大份,鹅肝都煎🉐️好香好正,而牛肉都大大块,够晒厚肉,不过唔够juicy , 希望可以juicy d, 而汉堡包盖不够脆,建议个汉堡包用其他面包更好。另外薯条可以改蕃薯条,这个选择几特别,因为好多地方都系只有薯条选择,所以我喜欢。
2022-01-13