🪑好chill 有d干花同文青摆设 几arm 同d frd 黎倾计/倾project/温书等 点餐同食野分开2个舖位 又唔会限时食几耐 仲可以帮电脑💻/电话叉电🔋Ⓙ 牛油果杂锦素鱼生沙律🥗🥑$128牛油果好新鲜 唔会摆到黑黑地 素鱼生感觉好真 好似食紧真鱼生gum 素三文鱼仲有d仿鱼纹🍣另外仲有d中华沙律、蕃茄、紫菜 而且仲有沙律菜做底Ⓙ 全日早餐 $148每样食材都好高质 有酸种包🍞、黑嘴豆酱、素芝士、植物猪柳(impossible meat)、大啡菇🍄、牛油果、沙律菜、芒果🥭、火龙果、蓝莓🫐 素猪柳好似汉堡排🍔Ⓙ Avocado smoothie $55呢个几重牛油果味 唔会太甜/太milkyⒿ Hojicha latte $55呢个好好饮 好香 用上燕麦奶Ⓙ 伯爵茶/抹茶红豆纯素蛋糕🍰 $48几creamy 甜甜地 无面粉嘅情况吓 蛋糕都算整得松软

Ⓙ 牛油果杂锦素鱼生沙律🥗🥑$128

Ⓙ 全日早餐 $148