2022-01-12
原来佐敦庙街呢头开咗好多cafe😮原本同朋友约咗嚟呢间cafe食晚市,但因为疫情关系6点后都冇得堂食😢唯有食住午市先啦🤏🏻朋友嗌咗三文鱼芦笋意大利饭🐟饭嘅质感够硬身,而且好creamy 亦都食得出落咗芝士🧀啖啖都食到三文鱼呢下正🤤仲嗌咗一份手撕慢煮鸭腿肉配水煮蛋配酸种面包🍞鸭腿肉份量都好多,而且一啲都唔干柴😳加埋酸紫洋葱同蛋汁,配上外脆内软嘅sourdough 就一流喇🍳同朋友一人嗌咗一杯咖啡,朋友嘅冲绳黑糖咖啡有好多黑糖喺上边,饮落黑糖味都几重🥰latte拉花唔单止好靓,仲有得拣nutty/fruity 口味☕️拣咗nutty都几香,亦都够滑身😚个日仲同朋友一人嗌咗一份甜品🥰原味焦糖炖蛋几有蛋香而且超滑😋tiramisu系偏朱古力味🍫但系cream cheese都几滑身,食完咁多嘢真心饱到傻咗🤣特别一赞店员嘅服务真心几好,好积极关心客人嘅需要,呢间cafe仲有户外位系pet-friendly🐶而且坐得好舒服,同朋友系到chill吓倾吓偈都几放松😆以呢个价钱有咁样嘅服务、环境、食物质素,个人觉得价钱算系几合理👍🏻而家餐厅仲做紧晚市外卖优惠,主餐牌所有食品一律8折,晚市外卖送炸鸡翼4只或饮
个日仲同朋友一人嗌咗一份甜品🥰 原味焦糖炖蛋几有蛋香而且超滑😋
特别一赞店员嘅服务真心几好,好积极关心客人嘅需要,呢间cafe仲有户外位系pet-friendly🐶 而且坐得好舒服,同朋友系到chill吓倾吓偈都几放松😆以呢个价钱有咁样嘅服务、环境、食物质素,个人觉得价钱算系几合理👍🏻
而家餐厅仲做紧晚市外卖优惠,主餐牌所有食品一律8折,晚市外卖送炸鸡翼4只或饮品一杯($40以下),饼柜内蛋糕仲一律半价😱晚市畀人cut咗堂食真系生意难做,系附近嘅都不妨支持吓小店🙌🏻