2023-02-03 38 浏览
哩间cafe一啲都唔显眼,正常喺唔会咁啱经过而发现,我自己都系上网睇过先知佢嘅存在😂当日我成3点先食lunch,肚饿又唔想食太饱,怕食唔落dinner,所以揾间cafe试下🤭本身都唔打算食饭/意粉,但见到隔离枱好似好正咁,就试咗💛🔸 牛肝菌黑松露鸡柳意大利饭$88 + Long Black $36 (Tea set 20% off@埋单$99😍)叫个阵唔知有tea set discount,都觉得贵贵地!但最后见到张单有discount 开心咗几秒😂讲返啲食物质素,个意大利饭好快就有得食,心谂煮得咁快好似伏伏地….会唔会喺用普通米扮意大利米😂好彩,佢真喺正常嘅意大利米,配好香嘅牛肝菌🍄好浓郁味道唔错,啲饭喺我钟意嘅质地👍🏽唯一要弹嘅喺鸡肉,偏鞋…Black coffee就正正常常普普通通,都喺我家师傅手冲咖啡好饮啲🥰整体嚟讲食物质素都几好,如果正价都偏贵,下次再去的话,都会选tea time 🤭