🍴 尚鲜火锅海鲜料理@ 佐敦🍴 因为朋友推荐,所以专登过嚟试一试佢哋嘅龙虾海鲜汤底,果然冇嚟错!------------------------------ 一嚟到服务员已经咁样招呼我哋,仲推介我哋试咗以下食材:🟣尚鲜龙皇海鲜锅($539)呢个皇牌海鲜㖞真系必食之选!而家除咗有虾同蛤之外,仲有超多龙虾😍😍最值得一赞系佢哋嘅汤底,将龙虾嘅鲜味完全渗入汤底入面!服务员仲好细心将海鲜捞起,俾我哋品尝龙虾汤嘅滋味!😋😋😋.🟢鲜炸脆响铃 ($55)呢度嘅响铃系新鲜制造,绝对唔系出边食得到!将响铃再捞埋啲龙虾汤,真系极品享受!强烈建议大家试吓!👍🏻👍🏻..🔵鲜打西宝丸 ($86)呢款四宝丸有鲜打牛丸、猪丸、墨丸同虾丸。服务员话佢哋加入唔同嘅材料,亲手打造出嚟。食落果然有鲜味,肉质仲好弹口,绝对唔系其他舖头食得到!😋😋😋.🟡油麦菜 ($39)& 稻庭乌冬($27)& 黑豚肉片 ($55)呢度嘅油麦菜非常新鲜,呢个价钱好超值!将啲油麦菜深入买龙虾汤底,真系好正!稻庭乌冬同黑豚肉片亦都有唔错嘅水准😍😍😍.好食度:8️⃣/🔟 抵食度:💸💸💸打卡度:📷📷📷舒适度:🛋🛋 🛋🛋 服务态度
🍴 尚鲜火锅海鲜料理@ 佐敦🍴

一嚟到服务员已经咁样招呼我哋,仲推介我哋试咗以下食材:

🟣尚鲜龙皇海鲜锅($539)

🟢鲜炸脆响铃 ($55)

🔵鲜打西宝丸 ($86)

好食度:8️⃣/🔟
抵食度:💸💸💸