6天前 0 浏览
Liberty Coffee & Wine已经开第三间分店啦!🥳之前已经成日去油麻地果间分店食嘢!估唔到今次开新分店喺佐敦,甘就更加方便我啦!💕佐敦分店限定 嘅新 Mocktail一定要试吓!🍸Sakura 一叶樱 $68 🍸Summer Snow 夏雪 $68 - 两杯Mocktail,分别以蓝色同埋橙绿色为主体,层次感十足,除咗好饮之外,打卡仲系一流💛🍟阿拉斯加炸鱼薯条$138- 有两旧大大嘅鱼柳,已经系份量十足,加上新鲜炸嘅薯条,够脆又热辣辣,而且一啲都唔油腻,唔觉唔觉就已经食晒!🍝樱花虾海胆扁意粉$158(佐敦分店限定)- 个酱汁好浓郁又系creamy,海胆好新鲜,成个意粉卖相够靓又好食!🍰巴斯克开心果芝士蛋糕$88- 开心果芝士蛋糕好好味,而且蛋糕底系脆口嘅朱古力,唔系平时食开用饼碎整成嘅饼底,都算几特别!👍

之前已经成日去油麻地果间分店食嘢!
估唔到今次开新分店喺佐敦,甘就更加方便我啦!💕

佐敦分店限定 嘅新 Mocktail一定要试吓!
🍸Sakura 一叶樱 $68

🍸Summer Snow 夏雪 $68

🍟阿拉斯加炸鱼薯条$138

🍝樱花虾海胆扁意粉$158
(佐敦分店限定)

🍰巴斯克开心果芝士蛋糕$88
2024-10-01