2022-11-23
上星期谂住去西九野餐,就喺佐敦呢间主打韩式肥嘟嘟三文治嘅小店买野食。😛 呢度嘅三文治有好多口味,好足料🥪 除咗肥嘟嘟三文治,仲有可丽饼、小食同饮品。 🥪日式烧汁鸡扒肥嘟嘟三文治 $42三文治有好多款,仲可以拣全份或者半份。我就叫咗日式烧汁鸡扒肥嘟嘟三文治🥪 鸡扒好大块,肉质够嫩滑。馅料仲有生菜、紫椰菜、蕃茄同芝士,非常足料,拎去野餐食啱哂 ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و🦀日式蟹肉忌廉薯饼 $28忌廉薯饼热辣辣,入面系满满嘅蟹肉忌廉,店主好细心剪开个盖,可以keep住香脆。🧇君主可丽饼 $62 佢地嘅可丽饼都有好多款,我就叫咗呢款有Nutella 榛子酱、士多啤梨🍓、蓝莓🫐、红桑、芒果🥭、香蕉🍌、开心果嘅君主可丽饼,即叫即整,可丽饼皮薄烟韧,一定要试。(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)🍓Strawberry Latte $40Strawberry latte 嘅士多啤梨味好突出,沟埋牛奶一齐饮唔会太甜,值得一试。
🥪日式烧汁鸡扒肥嘟嘟三文治 $42
🦀日式蟹肉忌廉薯饼 $28