2022-06-11
黎食咗餐green meal💚讲笑🤣纯粹系样样野都系以绿色食材为主😜佢哋嘅嘢食同甜品都好得呀👍🏻咖啡同茶就不过不失啦👌🏻-🥑牛油果蟹肉意大利面$148见到超多人推荐‼️作为牛油果控,我都系为咗依个pasta而嚟😬果然冇令我失望呀😍牛油果酱汁浓郁又creamy,而且蟹肉都比咗好多,值得叫呀👍🏻但如果要一个人食晒系会有啲腻,建议同人share😉-🌿香蒜芫荽虾意大利面 $98依个系lunch set价钱,会跟杯饮品💁🏻♀️我见依个pasta冇乜人介绍,而且我都冇特别钟意芫荽,但为咗影相视觉效果就叫咗🤣竟然系意外地好食呀有惊喜,我都好钟意🤩-芫荽同牛油果两款pasta系好唔同风格,因为个芫荽酱系用油唔系cream,食落会light啲,同埋pasta会硬身啲有嚼劲😚所以建议好似我哋咁叫依两款share就会啱啱好,可以食到佢哋各有特色🤤-🍰自家制开心果蛋糕 $78依个都系lunch set价钱,会跟杯饮品💁🏻♀️同时作为开心果控,我亦系为咗食依个cake而嚟🤣听讲数量唔多会好快卖晒嫁,好彩我依次食到晒我想叫嘅嘢呀开心🙌🏻依个蛋糕都好食🤤好浓开心果味而且又唔会好甜👍🏻原来中间仲有层脆脆,丰富咗个口感添
🥑牛油果蟹肉意大利面$148
🌿香蒜芫荽虾意大利面 $98
🍰自家制开心果蛋糕 $78
依个都系lunch set价钱,会跟杯饮品💁🏻♀️
同时作为开心果控,我亦系为咗食依个cake而嚟🤣听讲数量唔多会好快卖晒嫁,好彩我依次食到晒我想叫嘅嘢呀开心🙌🏻依个蛋糕都好食🤤好浓开心果味而且又唔会好甜👍🏻原来中间仲有层脆脆,丰富咗个口感添,不过可能有少少已经湿咗冇咁脆,但整体都好满意好推荐呀🥰