2022-11-08
🥢特餐 - 香滑炒蛋配牛油丹麦多士 (跟餐)✨可以转煎蛋,但侍应话得一只,👷🏻♀️细孖就要炒蛋🥚蛋味浓郁,如果煮生少少会嫩滑D✨多士系茶仔比较少见既丹麦多士,搽埋牛油🧈好鬼香,咁好食既野就当然会油腻同高卡路里啦♨️👭🏻孖妹评分:🌕🌕🌕🌕🌗🥢 板烧猪扒汤乌冬💰55✨猪扒足一块,餐厅连埋骨上证明系真系猪扒😂而且几大块,肉质算松软唔会过腍✨乌冬系稻庭乌冬‼️唔系杂货店/超市$2.5 个d几惊喜,👭🏻孖妹可能浸汤耐左迟左食,乌冬有少少腍✨餐厅加左🌶喺面装饰,即刻成碗粉colourful 左好多👭🏻孖妹评分:🌕🌕🌕🌕🌗🥢 晚餐 - 滑蛋炒牛肉 💰78✨对比特餐既炒蛋,炒蛋颜色橙色多D🔸蛋黄比较靓或者特餐炒蛋加左蛋粉/奶去炒,咸度适中,加入韮黄提升味道✨牛肉都几多块,算几滑唔unn 👭🏻孖妹评分:🌕🌕🌕🌕🌘🥢 风沙芝麻蒜香骨 💰86✨有成10旧,上菜觉得几香,味道偏咸,钟意清淡既朋友仔就未必啱啦,👭🏻孖妹觉得相对几𩠌到饭😄芝麻都几多👭🏻孖妹评分:🌕🌕🌕🌑🌑🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹✍🏻总评:👭🏻推荐指数:⭐️⭐️⭐️⭐️👭🏻回头指数:🌸🌸🌸🌸👭🏻环境评分:🌈🌈🌈🌈👭🏻服务评分:🍀🍀🍀🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
👭🏻孖妹评分:🌕🌕🌕🌕🌗
🥢 板烧猪扒汤乌冬💰55
✨餐厅加左🌶喺面装饰,即刻成碗粉colourful 左好多
👭🏻孖妹评分:🌕🌕🌕🌕🌗
🥢 晚餐 - 滑蛋炒牛肉 💰78
✨牛肉都几多块,算几滑唔unn
👭🏻孖妹评分:🌕🌕🌕🌕🌘
🥢 风沙芝麻蒜香骨 💰86