2021-09-16 148 浏览
佐敦无骨鸡翼包!最近见到有唔少社交媒体介绍呢间新开嘅小店,主要售卖无骨鸡翼包,小店环境比较狭窄,有一张枱企位,街外有张櫈,主要做外卖生意,鸡翼包款式得三种,仲有猪腩包同大啡菇包选择,大约等十分钟就可以攞到外卖。蜂蜜无骨鸡翼包$40- 今天需要一点甜,食物嘅味道十分切合呢个主题,蜜糖鸡翼煎得香脆可口,意大利软包口感松软烟韧,蜜糖渗入面包里面,每一口都食到淡淡嘅甜味,三只蜜糖鸡翼腌得入味,比起椒盐应该冇咁热气,平时食鸡我都会去皮,今次忍唔住食晒,可想而知呢度鸡翼有几好食,不过鸡翼包定价偏高,希望迟啲会出唔同口味吸引顾客。菊花姜蜜$10- 菊花味道比较淡,蜜糖味重啲,有淡淡的姜味,用来解渴都唔错。
蜂蜜无骨鸡翼包$40

菊花姜蜜$10