又到左一个月一餐食好D!系呀~~ 我同老公都决定左每个月要自私地食好D,拍下拖仔, 浪漫下, 咁先有生活情趣~今次我地拣左Chelsea Garden & Restaurant~因为上网睇佢餐厅环境好靓, 又privacy度高!都几岩两口子去橕台脚!一去到, 见到以绿色Garden X 大理石 的装潢,已经要加分!! 原来仲有outdoor位置, 下次要日头来打打卡先得!周围仲有好多小植物,好令人放松呢~MENU先来面包篮,暖暖面包的沾上黑醋和橄榄油, 好好吃!结果整篮吃光! (平时很少吃的喔)还有送上小前菜, 这个是免费的!炸西班牙辣肉肠芝士薯丸 $68好香脆, 一口一粒刚刚好!香辣烤八爪鱼 $88原来仲配有薯蓉, 八爪鱼弹牙, 薯蓉香滑, 配埋一齐又几得意~烧焗西班牙春鸡 $228有惊喜! 春鸡烤完好香, 肉质仲超滑! 多香料, 好惹味架!西班牙龙虾海鲜饭 $298除左龙虾, 仲有青口、蚬、鱿鱼等, 都几足料~味道不错, 饭粒有少少黏黏地, 个人几喜欢~~ 用左热PAN上, 可以keep住温度唔怕好快冻左唔好食~ GOOD!仲有生蚝食架~入门前有消毒corner个人好喜欢呢度环境!
又到左一个月一餐食好D!
系呀~~ 我同老公都决定左每个月要自私地食好D,
拍下拖仔, 浪漫下, 咁先有生活情趣~
因为上网睇佢餐厅环境好靓, 又privacy度高!
都几岩两口子去橕台脚!
一去到, 见到以绿色Garden X 大理石 的装潢,
已经要加分!!
原来仲有outdoor位置, 下次要日头来打打卡先得!
周围仲有好多小植物,
好令人放松呢~
MENU
先来面包篮,
暖暖面包的沾上黑醋和橄榄油, 好好吃!
结果整篮吃光! (平时很少吃的喔)
还有送上小前菜, 这个是免费的!
炸西班牙辣肉肠芝士薯丸
炸西班牙辣肉肠芝士薯丸 $68
好香脆, 一口一粒刚刚好!
香辣烤八爪鱼
香辣烤八爪鱼 $88
烧焗西班牙春鸡
烧焗西班牙春鸡 $228
西班牙龙虾海鲜饭
西班牙龙虾海鲜饭 $298
除左龙虾, 仲有青口、蚬、鱿鱼等, 都几足料~
味道不错, 饭粒有少少黏黏地, 个人几喜欢~~
仲有生蚝食架~
入门前有消毒corner

个人好喜欢呢度环境!
野食都好好食, 但MENU唔算太多选择~
希望佢有新菜式, 到时再上黎试下先~!!
炸西班牙辣肉肠芝士薯丸
香辣烤八爪鱼