2024-09-18 281 浏览
今晚约咗我亲爱的♥️放工拍拖食晚饭 🍽放工最啱就系去居酒屋食嘢 🍶饮酒 放松一下我哋都好钟意食日本嘢 🍡<鱼正居酒屋> *** 上openrice订位有七折!!!!🍻真系令人好想试 🍵Menu菜单款式好多 😋地点劲方便 好近 佐敦港铁站出口 🚉菜单见到我最钟意食 🍙但系都好少见嘅🍢🍢安康鱼肝 加上特制 酸酸地嘅酱汁 作为前菜非常开胃 🍢舫佛鱼刺身 成条鱼切嘅刺身新鲜 非常之霸气 🐟鱼片切得好薄 配上精制嘅酱汁 酸酸味味 非常特别 我哋仲点咗劲多送日本sake🍶嘅小菜例如🍡🍢柚子汁牛脷 烧得好香口 非常弹牙🍢烧猪肝串 份量好多 好啱送sake 🍢烧牛小排 肉汁鲜味 好多肉汁 🍢鸡翼串 🍢荔枝豚肉串 🍢一口蕃薯串 热辣辣 一路送Sake🍶 一路食非常开心最尾食埋个 🍢浓汤虾乌冬🍜就够晒暖肚 🍜乌冬好弹牙呀 🦐🦐上面好多樱花虾干 汤底虾味好浓 🍜呢间餐厅装修都好特别🎑 非常有日本居酒屋嘅风格 仲有隐藏卡位🛋 私隐度极高 **用Openrice订位都仲有七折**!!!! ☆☆☆我下次会约朋友再嚟🍶🍻饮酒 食串烧🍡🍡

🍢安康鱼肝
加上特制 酸酸地嘅酱汁 作为前菜非常开胃