2020-01-05
闲日中午12点几未系好多人 坐低左一阵想问侍应攞几杯水 咁岩有个肥肥地黑口黑面嘅围住米色围裙(简称佢做‘米裙’) (疑似比普通黑色围裙高一级个啲)嘅行过 就唔该佢帮我地攞 佢行过望一望我地完全无出声向前走再反个白眼就去左攞俾我地 见佢咁嘅态度本来就唔想揾佢帮我地落单 但我迟到嘅个个朋友未知发生咩事 又咁岩个个’米裙‘系隔离就叫佢埋黎落单 ‘米裙’稍一稍我地之后就完全无视当我地食玻璃大 最后我地叫左个黑围裙嘅过黎落单 之后一切尚算正常(除左间唔时见到'米裙'个厌世样 好唔想捞咁执碗碟同极唔愿意咁排番啲凳) 佢地个焗葡国鸡饭酸嘅我地谂住可能系个汁本身系酸酸地(加左青柠汁咁嘅样)但系原来啲鸡仲酸 酸到我担心系变坏左 就问左帮我地点餐个黑围裙侍应 佢话个饭本身应该系咁但再帮我地问下 佢番黎问我地有无想转第二啲嘢食 我话我纯粹想知系本身个饭系酸嘅定系可能变坏左(大佬如果系变坏左嘅仲有下个食客会点咖麻咁就大家齐齐濑嘢) 跟住见佢有啲为难咁同个'米裙'打眼色 ‘米裙’个样系: 问咁多嘢都唔会有答案俾到你 换就换 唔换第样就罢个啲样黑围裙番黎都系问多次我地想唔想换过第二个餐 我最后因为赶时间唔想再等所
坐低左一阵想问侍应攞几杯水
又咁岩个个’米裙‘系隔离就叫佢埋黎落单
‘米裙’稍一稍我地之后就完全无视当我地食玻璃大
最后我地叫左个黑围裙嘅过黎落单
佢地个焗葡国鸡饭酸嘅
我地谂住可能系个汁本身系酸酸地(加左青柠汁咁嘅样)
但系原来啲鸡仲酸 酸到我担心系变坏左
就问左帮我地点餐个黑围裙侍应
佢话个饭本身应该系咁但再帮我地问下
佢番黎问我地有无想转第二啲嘢食
跟住见佢有啲为难咁同个'米裙'打眼色
黑围裙番黎都系问多次我地想唔想换过第二个餐 我最后因为赶时间唔想再等所以不了
老老实实我地真系未食过酸嘅葡国鸡饭啊喂
另外个'米裙'过黎收碟系唔驶问就直接拎走 我个仔只私家匙羹仲系碗里面 如果我老公唔叫住佢嘅话就已经俾佢收埋
总之嘢食总括黎讲都系好一般
三个餐加一个Light set去左五旧水真系一啲都唔值
咁嘅服务态度点解仲可以生存到?! 啲经理去哂边? 点教啲员工? 即系你唔想做就咪做 我咁大个人第一次专登开个acc黎写负评 真系谂起都把鬼火
I DO NOT recommend this place to anyone.