2021-03-09 211 浏览
何文田最好多左好多cafe, 经过呢间Five To One 被佢纯白空间感设计吸引左,食物选择比其他cafe特别,走日系风!呢度食物选择比较多,有炸物配乌冬(今次冇试,下次试吓先)。另外仲有唔同嘅包类选择,今次试左三样:厚赐薯条配黑松露酱($58):超大碟,仲要劲厚切!炸得几好够脆身!不过食晒之后好饱😂衰蛋沙律配吉列猪扒 ($78):本身佢系陪农夫包但系加咗$5转牛角包,吉列猪扒炸得好松脆又够味,仲好大块,配上碎蛋,好邪恶😂松叶蟹肉三文鱼子他他配法包($138): 呢个真系好好味,唔好见佢细细碟,其实里面材料非常足,有蟹肉、飞鱼子、三文鱼子、牛油果酱,味道都好夹!份量非常多, 3块法包真系唔够dip😂 巧巧味🤩饮品就叫咗Dirty,都唔错,咖啡味几浓,不过感觉好似食物更吸引🤪