2019-08-22
呢日陪朋友试下食佢成日经过见到、位于何文田/旺角东梭桠道嘅Are U Labeler,估唔到有惊喜㖞!餐厅店面不大,但装修好有心思,壁画、摆设都好靓。连埋室外嘅位置,大概有25-30个座位左右。呢到嘅食物非常ig-able,而且又好食,食到我哋好开心😋香辣蒜片鲜蟹肉意粉($98)份量相当慷慨!意粉用上我钟意嘅扁意粉,煮得啱啱好,口感烟韧。配上鲜蟹肉,啖啖都食到浓浓嘅蟹味,再加上少少嘅辣度,刺激味蕾😛三重芝士手做牛肉汉堡配薯条 ($138)呢个「三重芝士」真系唔讲得笑!除咗融化咗嘅芝士之外,仲多咗层脆卜卜嘅芝士脆脆,增加口感,而且啖啖都系芝士味,啱晒芝士迷呀🧀 牛肉相当厚身,充满肉汁,唔错!伴碟有粗薯条🍟同沙律🥗。跟著就嚟到更加吸睛嘅饮品喇!Hot chocolate ($40)3D art (+$20)嚟到呢到真系不得不嗌3D立体拉花嘅饮品,因为真系好得意!嘢饮要加随机嘅3D art/2D卡通画图嘅话,加$20;加指定嘅图案就加$25。Rose lychee soda ($36)卖相同样靓嘅玫瑰荔枝梳打!不妨行远啲试吓呢间咁有特色嘅小店呀!-Menu:
呢到嘅食物非常ig-able,而且又好食,食到我哋好开心😋 香辣蒜片鲜蟹肉意粉($98)
份量相当慷慨!
意粉用上我钟意嘅扁意粉,煮得啱啱好,口感烟韧。
呢个「三重芝士」真系唔讲得笑! 除咗融化咗嘅芝士之外,仲多咗层脆卜卜嘅芝士脆脆,增加口感,而且啖啖都系芝士味,啱晒芝士迷呀🧀
牛肉相当厚身,充满肉汁,唔错!
伴碟有粗薯条🍟同沙律🥗。
跟著就嚟到更加吸睛嘅饮品喇!
3D art (+$20)
嚟到呢到真系不得不嗌3D立体拉花嘅饮品,因为真系好得意!
嘢饮要加随机嘅3D art/2D卡通画图嘅话,加$20;加指定嘅图案就加$25。 Rose lychee soda ($36)
卖相同样靓嘅玫瑰荔枝梳打!
不妨行远啲试吓呢间咁有特色嘅小店呀!
Menu: