2021-12-22 15 浏览
成条街都系宠物店,睇完猫猫狗狗之后就顺便过黎隔离呢间餐厅觅食前菜系典型嘅蔬菜配鳀鱼酱,清香嘅蔬菜配咸香嘅鳀鱼酱不嬲都系我嘅心水,最后有剩酱仲可以沾其他野食松叶蟹肉波波:拆散后伴均匀后食,蟹肉结实,搭柚子醋,非常开胃鸡泡鱼干就食得多,鳗鱼干都系第一次食,其实我觉得两者差别不大,都系香脆可口𠮶种感觉,超级适合送酒讲起酒,今次开咗支钿女纯米吟醸,好香醇顺口呢度嘅刺身好肥美鲜甜,大赞海胆,大大兜,入面半点异味都冇,拖罗搭紫苏叶都系绝配,拖罗冇筋,入口化开,配合香起十足嘅紫苏叶,香得黎一d都唔腻既然食咗刺身,咁寿司就要炙烧吧,烧三文鱼真系冇得输,烧完锁住油份,一咬就好满足,建议最后食,有层层递进嘅感觉呢度嘅串烧都令人满意最后甜品都系提拉米苏,非常饱满

讲起酒,今次开咗支钿女纯米吟醸,好香醇顺口

呢度嘅串烧都令人满意

最后甜品都系提拉米苏,非常饱满