2024-04-02
依家室内钓虾场系我瑜伽教室楼下, 终于上星期一上完核心训练拉左男朋友陪我玩左两个钟🤭大概$140一个钟~新手既话工作人员会同你上5分钟教学😆好彩当日我侧边有另一个虾场老板黎左玩,好好人咁指导我同男朋友~所以我地两个初哥都有收获!! 个人觉得比教难掌握既系用手腕力令只虾上钓个个力度😂够钟就会有staff黎帮你收走钓到既虾去厨房煮, 可以选择白灼/烧烤~ 同男朋友个日拣左烧烤, 即钓即整既关系,所以等候时间稍长,不过食个阵真系好有惊喜~ 除左啖啖肉..虾头仲有劲多虾膏😍除左食自己钓上黎既虾外,场内仲有额外Menu~海老断魂拉面(个汤浓度岩岩好)同叉烧酱油拉面(同学话有少少咸左d, 但整体唔错),各$108~都合理既👍👍👍场外提示: 钓虾人士话依个虾场老板系佛心~ 虾池既虾量比一般多,仲要整体洁净程度都好好~