2015-02-01
唉,我同老公不嬲都系翠华 fans,未试过有一次食到咁难顶...先要讲带位,明明就好多吉台,明明入面好多企堂喺度倾计,负责带位果个带左人埋位仲企左喺度等落埋单先带第二台客,搅到几 pair 人排队等人带,望住有吉台我地都等左成十分钟先坐底。一坐底张台未抹,台底仲恐怖,有图有直相自己睇吧。我叫左个 set dinner,有汤、包、意粉同一杯野饮。个忌廉汤 ok 好味,招牌奶油猪都系无得弹的。主菜系照烧猪扒鲜茄意粉,成碟嘢系冻冰冰的。猪扒又干又硬,啲鲜茄意粉根本无味,我地自己要落盐同茄汁捞埋先食到。老公叫焗猪扒饭等左好耐,我个 set 成个食完再催左两次先到。呢个好热,不过太湿喇啲饭好烂,好在啲茄同块猪扒几好食咋,如果唔系老公应该会爆炸。埋单 $132,已经唔系钱嘅问题,我一定唔会再帮衬!
一坐底张台未抹,台底仲恐怖,有图有直相自己睇吧。 我叫左个 set dinner,有汤、包、意粉同一杯野饮。
个忌廉汤 ok 好味,招牌奶油猪都系无得弹的。 主菜系照烧猪扒鲜茄意粉,成碟嘢系冻冰冰的。猪扒又干又硬,啲鲜茄意粉根本无味,我地自己要落盐同茄汁捞埋先食到。 老公叫焗猪扒饭等左好耐,我个 set 成个食完再催左两次先到。呢个好热,不过太湿喇啲饭好烂,好在啲茄同块猪扒几好食咋,如果唔系老公应该会爆炸。 埋单 $132,已经唔系钱嘅问题,我一定唔会再帮衬!