呢个世代 不食人间烟火既人会被排斥所以我都系食喇 仲要大大啖咁食😋🙌🏻◼️◻️意式鲜青口·周打忌廉◻️◼️黎到系热辣辣出晒烟🥰🥰青口大大只好鲜味🤤周打忌廉较稀身似汤,不自觉饮左几啖😝仲有好多菇菇、鱿鱼、虾仔及芦笋!好丰富好足料😋三旧蒜蓉包焗得劲香脆,沾沾忌廉汤,放旧青口一齐食,更觉鲜味🤩◻️◼️烧烤酱烤猪肋骨配炸洋葱圈◼️◻️Wow我好钟意食ribs😍百几蚊咁大条真心抵!面头劲量烧烤酱,初头仲惊会太浓味!好彩调味恰到好处👏🏻 啖啖肉食得好滋味!我一个人食左11旧,怕肥既同时都好佩服自己🤗我认为炸洋葱圈比起炸薯条更有诚意🤩香脆无比!份量都好多,我仲想当手鈪咁玩👉🏻👈🏻🤣不过唔应该玩食物既!◼️◻️心太软朱古力蛋糕配云呢拿雪糕◻️◼️🎵你总是心太软~心太软🎶我一向麻麻地朱古力,偏偏心太软呀brownie 就好喜欢❤️卖相已经好抢镜!怕雪糕溶晒拿拿临影完相就要郁手,一热一冻带来冲击😳唔太甜系我最buy既!呢个真心非常喜欢😍食多个都得hahaha◻️◼️ Autumn ◼️◻️好少饮Mocktail🍹但呢杯有齐奇异果、酸橙、苹果酸咪咪好易入口,岩晒热辣辣既夏天☀️😚

呢个世代 不食人间烟火既人会被排斥
所以我都系食喇 仲要大大啖咁食😋🙌🏻