2017-08-23 2498 浏览
Book左7:30,有同事提早到左都未入得,真系几旺场!室内设计古色古香,有点阴暗,睇唔到有几大。不过座位都几宽阔,坐得舒服。每张枱都有个钟仔,方便叫侍应。我地点左#鸳鸯锅#酸菜锅好够味,唔使用酱料都得。入面有肉,酸菜,粉条。粉条好好食,吸晒啲汤汁同事呃我话麻辣锅唔系好辣,我用老油条试左一嚿,辣到我呢(我唔食得辣)火锅底的材料都好足,而且真材实料。不过同事食完,话好口渴点左两碟猪肉# 美国梅花猪肉#比较鞋,唔系咁好食。#黑毛猪梅肉#呢款烚得耐都仲系咁好食。油脂分布得宜#老油条#虽然无影,但推介唔好睇佢干憎憎,硬掘掘。但放左入汤后,等佢吸一阵再食,脆软参半,#鸭血#好似之前无食过。我会形容佢的质地好似脆皮肠咁,一咬落去,有“啵”一声的感觉。食唔出佢有自身的味道,都系靠啲汤,俾啲味佢。#鲜炸响铃#好新鲜,但无乜口感。我一放入汤就拎上来,但都淋晒#云吞拼水饺#两样都一般般,水饺无木耳。云吞又唔系好鲜。花甲虽然又系无影,但又系推介之选好鲜甜,无沙仲叫左#蔬菜拼盘#同#黑木耳#用料新鲜,粟米超甜无限时,你钟意坐几耐都得。下次要食早啲,8半前离座有7折

我地点左#鸳鸯锅#酸菜锅好够味
同事呃我话麻辣锅唔系好辣,我用老油条试左一嚿,辣到我呢
(我唔食得辣
火锅底的材料都好足,而且真材实料。不过同事食完,话好口渴
酸菜白菜锅拼麻辣锅

点左两碟猪肉
# 美国梅花猪肉#比较鞋,唔系咁好食。
#黑毛猪梅肉#呢款烚得耐都仲系咁好食。油脂分布得宜
黑毛猪梅肉

#老油条#虽然无影,但推介

鸭血

响铃

#云吞拼水饺#
两样都一般般,水饺无木耳。云吞又唔系好鲜。
云吞拼极品水饺

花甲

虽然又系无影,但又系推介之选
好鲜甜,无沙

仲叫左#蔬菜拼盘#同#黑木耳#用料新鲜,粟米超甜

无限时,你钟意坐几耐都得
。下次要食早啲,8半前离座有7折

2017-08-10