朋友拣呢间餐厅食lunch, 我真系后悔无睇下openrice comment 就去左。一入门口男侍应Stxxxen已经好串咁话我未填纸或嘟安心,未坐低食野已感受到佢态度差。我估呢位侍应可能系老板,唔忧做,我同朋友系坐左好耐都未叫食物,佢一行埋黎就话我地坐左成30分钟都未叫野食,话佢地有限时个半钟,然后超串咁话好啦我而家俾多半个钟比你地啦,听到佢咁既态度讲野,我就话你洗唔洗态度咁差一行埋嚟就话我地坐左成30分钟啫,我系想唔叫野食住,我唔需要你俾多时间我,然后佢bla bla bla, 仲大声过我,一路走开时一路讲话做好人变左做衰人。食完后有个女侍应行埋黎话我哋够钟,要走架喇,我话揾返个男侍应黎,要睇清楚佢个大名,男侍应埋到黎仲继续大声夹悪,话我地够钟,要走架喇,系咁赶我地走,其他枱客人都望住佢。呢间餐厅食物唔算好好食,价钱又唔平,5岁小朋友以上都要规定叫一杯饮品,服务态度咁差,消费仲要受气,未去过既人,谂清楚系咪想受气先好去。