希望大家唔会有同类型遭遇先专登写依篇食评!希望OPENRICE可以张贴。依间餐厅对客人的态度令人十分失望!本身我系2星期前已经预约好食饭,谂住同朋友庆祝生日,餐厅同官网从来无提及过只可以用安心出行APP先可以系餐厅用膳。我去到门口时,receptionist 先同我地讲无APP就无得入场。问佢点解唔可以填写表格去代替,一句company policy就完左,解释都懒得解释,政府都叫做仲有选择畀市民,点解餐厅反而强制食客去做D咩?如果有1位客人真系唔记得带手机,咁唔洗食啦!餐厅官网仲好意思讲自己重视客人,又话重视亲情,咁既态度咁既安排真系令人好失望!我最后无食到依餐饭,就算几好食都无用,都唔尊重客人!希望大家都谂清楚啦!

我最后无食到依餐饭,就算几好食都无用,都唔尊重客人!
希望大家都谂清楚啦!
2021-05-02