Cappuccino with Skim milk (medium)全麦圈我又唔记得问个姐姐叫咩名,佢冲既咖啡系坚用心的,得佢先做到又厚又棉既脱脂奶泡,咖啡又香,仲要记得晒我既要求,(一伦嘴讲要skim milk,唔要落糖,唔要朱古力粉) 佢竟全部记得,一啲错都无!!!仲会帮我update张印花卡,惹到我都系帮衬返佢~公开表扬下佢先,大家买咖啡不妨谂谂彩园呢间~充满力量再去教班!想试全麦圈好耐,烘热左外脆内软好好食,表面的粉是甜的,减肥人士不宜食用~但麦味很重,比太平洋咖啡做的更好吃~下次再留quota食!!!!套餐买好抵~其实识饮咖啡就知MC Cafe啲咖啡豆好饮啲,大家都试下啦~
全麦圈

2015-01-19
10 分钟 (外卖自取)