系,我认衰,睇左前面啲食评都仲帮衬,果2个店员真系完全冇心返工。Openrice 柯打左「热焙茶坚果奶」,见佢一直显示准备中,所以冇去问,一直喺店前面等。过左约十分钟,唔对路,行埋去见到有杯热饮,问佢系咪我的柯打?点解冇听你叫号?佢2个唔出声,that's fine!杯野一拎起手,知濑野!一啲热的感觉都冇!饮左一啖,比室温还要凉啲,一定唔会系摆左十分钟冇人拎果种温度,系根本冇打热过的温度!同佢讲,小姐,杯野冻㖞,我要热既。佢回咁我打过俾你!OK, 咁等啦!睇住佢打到热到辣口咁俾我,冇问题!于是我话,唔该俾个杯垫我。佢就好唔gur咁pat 过杯垫黎。。。临走,我讲左句:后生女,唔想做唔好做啦,完。
2024-11-23
15 分钟 (外卖自取)