荃湾车房街附近好多餐厅,转角位嘅餐厅转过几手,今次开左间Thirty first of May,环境舒适浪漫,大大个月球灯好有情调,同外面好似两个世界咁。lunch set价钱唔贵,$60-$100左右一个,餐包用蒸龙上好特别😛 蘑菇汤好香浓,饮到粒粒蘑菇蓉😋黑松露烟鸭胸意大利饭,黑松露味唔够香浓,个意大利饭湿湿地,鸭胸亦都唔会太老,不错!Carbonara 比较干身,同cream味好重,食到最后有少少腻。特别一提依间餐厅服务好窝心,当日有落雨大家都有把湿笠笠嘅遮,餐厅职员主动帮我地扣好把遮系餐厅外面,再俾番个号码牌俾我地。 仲会记低每一个客人落嘅单,直接可以将食物放到果位客人面前,依啲地方嘅西餐厅都有依种服务,真系值得一赞👍🏻😝

2019-03-22
午餐