2022-02-28
疫情严重…最近真系食多左外卖,黎黎去去都系个啲真系有啲闷,是日就黎到Gogo Mall,食下呢间哈比斯中东菜,来点异国风味。本想点咖哩+烤饼,但店员告知大厨未返,呀呀…无缘了,店员话暂时得卷饼同炒饭,咁就食卷饼啦,呢样都好好食。点左是日special黑椒牛排口味,连埋成个combo set都系$55,超抵食。个set包饮品一罐,拣左呢支黑罐装spiderman pepsi,个罐好靓,饮完储起佢先。另外跟餐仲有薯条,即炸劲香脆,份量唔少㗎。见店员好认真咁挤茄汁落个杯仔度,唔使提都主动供应,加分~主角就系呢条哈比斯卷饼啦,好大条呀,啲馅多到漏出黎。黑椒牛排已切粒,牛柳粒好重牛味,仲带黑椒味够香口,入面仲夹左生菜蕃茄生洋葱等,有菜有肉感觉几健康,点都好过餐餐涯饭盒啦。小店系Gogo mall正门电梯一上就系,超易揾。唔知系咪疫情呢,个场无乜人食野好静,支持下小店啦。